•155e jaarmarkt•Vergroot de hoop•Reisdocumenten•Verenigingen in beeld•Fietsdoortocht 23 juni

 
155e jaarmarkt
In 2012 vieren we de 155e editie van de jaarmarkt. De feestelijkheden gaan al van start op vrijdag 15 juni met de trottinettenkoers, Kempen zingt mee! en een optreden van Juul Kabas. Zaterdag gaat de eigenlijke jaarmarkt van start met demonstraties, animatie, markt, kermis, …
 
De inwoners van Vorselaar kregen op woensdag 13 juni een extra editie van Info Vorselaar in hun brievenbus.
 
U kunt de jaarmarkteditie van Info Vorselaar ook raadplegen op onze website in de rubriek Info Vorselaar.
 
Vergroot de hoop
Vanaf 15 juni tot 31 augustus 2012 kunt u uw taxussnoeisel gratis naar het containerpark brengen. U zet zich zo bovendien in voor een goed doel. Taxus bevat een actief bestanddeel dat verwerkt wordt in heel wat kankermedicijnen.
 
Snoei mee tegen kanker en vergroot zo de hoop!
 
Lees voor u gaat snoeien even de praktische informatie door. Zo bent u zeker dat uw taxus bruikbaar is.
 
 
Reisdocumenten
Gaat u binnenkort op reis in het buitenland? Vraag tijdig de nodige reisdocumenten aan.
 
Op de website kunt u meer lezen over de elektronische identiteitskaart (eID), de kids-ID en de reispas.
 
 
Verenigingen in beeld
Vzw stroming wil verenigingen en hun activiteiten dichter bij de mens brengen. Het doel is om meer mensen aan te zetten om deel te nemen aan activiteiten van verenigingen. Omdat beelden meer zeggen dan woorden, wil vzw stroming de activiteiten en werking van verenigingen op leuke wijze in beeld te brengen.
 
Stroming vzw is op zoek naar verenigingen en vrijwilligers die deel willen uitmaken van dit project. Bent u actief binnen een vereniging met activiteiten die mooi in beeld kunnen gebracht worden? Geef dan een seintje aan de Vorselaarse cultuurdienst.
 
 
Fietsdoortocht 23 juni
Op 23 juni maken fietsers een doortocht door onze gemeente. Mogelijk is er verkeershinder in de Nieuwstraat, Sassenhout en Prooshoevebaan.